lørdag 2. juni 2012

Hill of Crosses

     Senokai rašiau savo bloge... Gegužės mėnesį pas norvegus yra labai daug valstybinių švenčių. Viena iš jų - gegužės 17d. Tad šiais metais pirmą kartą pasipuošiau aukštaitišku kostiumu ir išdrožiau į gatvę. Jaučiausi fantastiškai! Nors buvo lietuvių forume diskusija apie tai ir nemaža dalis pasisakė, jog netinka lietuviams puoštis tautiniais rūbais per norvegų šventę... Man tai ne norvegų šventė, tai - Norvegijos šventė, o t.y. ir mano:D Mano norvegas sugyventinis labai palaikė mane ir sakė, jog atrodžiau nuostabiai:D Sulaukiau labai daug smalsių žvilgsnių, bet tai netrikdė. Tad tikrai ne paskutinis kartas, kad taip pasipuošiu.
   Gegužės mėnesį taip pat yra mano gimtadienis. Ir šiemet iš sugyventinioi gavau puikią dovanėlę - mašiną. Seniai jau buvo laikas atsikratyti mano senąja mašina, bet vis vilkinom ir niekaip neapsisprendėm kokią pirkti. Diskutavom kelis metus. Galiausiai nuvažiavom kaikurių pasižiūrėti ir vistiek neapsisprendėm:D Kol mb trūko kantybė ir vieną dieną paskambino į darbą ir pasakė - rinkis spalvą, visa kita jau sutarta ir suderėta:D Tikiuosi, jog jau greitai galėsiu džiaugtis dovanėle, nes mašina bus standartinės komplektacijos. Atsimenu, kai mb susikompletavo savo mašinuką, tai teko laukti apie 4 ar 5mėn. kol pagamino. Turiu įtarimą, kad kitais metais mb pradės zysti, jog laikas jo mašiną keisti:D
    Taip pat trukdė screpinti tai, kad buvo fantastiški orai. Tokių karščių gegužės mėnesį jau seniai nebuvo. Darželyje pasodinau truputį braškių, aviečių, mėlynių, serbentų ir meškauogės krūmą. Ko nepadarysi dėl mažės džiaugsmo. Dar i mūsų mažulytį darželį sugebėjau įkišti pripučiąmą 3m baseiną :D Bet dabar, atvėsus orams, laikas grįžti į screpo pasaulį. 
    Šis LO padarytas senokai, pagal Primos mėnesio spalvų paletę, bet... neprisiruošiau nupaveiksluoti. Tad teko ieškoti kito konkurso, kuriame šis LO tiktų. Ir aišku radau - norvegaičių ScrappeHuset užduotis "Gėlių jėga".





5 kommentarer:

  1. Denne var virkelig lekker!! :)) Flotte blomster detaljer og jeg digger bakgrunnen! Takk for at du er med på utfordringen vår :)

    Ida

    SvarSlett
  2. zaviuosi tavo spalvom ir skrebuko gyvumu! labai labai grazu

    SvarSlett
  3. Knall!! Behagelig og flott!!:)
    Kul bakgrunn:)

    SvarSlett
  4. Likte så godt de vifteblomstene jeg! Hærlige farger, og flott oppsett!
    Takk for at du ble med på utfordringen vår!!

    SvarSlett
  5. Nydelig side , bare elsker fargene , takk for at du er med

    SvarSlett