onsdag 9. mai 2012

Beauty

Na ir rodausi su antruoju Primos balandžio mėnesio konkursui skirtu LO. Šis buvo darytas schemutės konkursui. Ir negaliu ramiai nusėdėti... LAIMĖJAU!!!! Negaliu patikėti, tai buvo mano svajonė:D Nelabai tikėjausi ką nors pešti su šiuo darbeliu. LO padariau vieną dieną prieš pasibaigiant konkursui, tą dieną buvo siaubingas oras, tad nepasisekė nupaveiksluoti. Tad nusprendžiau paveiksluoti paskutiniąją konkurso dieną. Bet ir vėl - saulė taip žlibino, kad teko laukti kol nusileis ir tik tuomet paveikslavau. Manau buvau viena iš paskutiniųjų pridavusi darbelį konkursui:D Galiausiai labai supaprastinau schemą...
 LO pagrindą vėlgi pasidariau pati - Gesso, Primos trafaretas ir PanPastel. Labai patiko terliotis su PanPastel, tad manau reikės daugiau spalvų užsipirkti. Darydama LO panaudojau gėlytes, kurios kaip tik buvau prilipinusi ant nuotraukoje esančio plaukų lankelio.






Primos balandžio mėnesio schemutė


Che... che... Man laimės pilnos kelnės!!!! Bet dabar reikia susigalvoti naują svajonę:D

7 kommentarer:

  1. Nydelig side ! :)
    Likte så godt stencil-bruken din med blomstene....nydelig var det :)
    Herlige blomsterdetaljer også...skikkelig flott ! :)

    SvarSlett
  2. Sveikinu nuosirdziai :) puikus jausmas kai svajone issipildo :) saunuole :) labai gaivus, neperkrautas ir toks vasariskas skrebukas :) man viskas jame patiko :) tikrai vertas laimejimo :)
    Zinai norejau pasiteirauti, o gelytes jau ant virsaus gesso darytos ar kaip?tikiuos tik nesupyksi uz smalsuma, nes man labai labai graziai ziurisi, tad nesuprantu kaip cia ta gesso tepti, kad viskas taip graziai gautusi...:) busiu dekinga uz atsakyma ;)

    SvarSlett
  3. Tone, tusen hjertelig takk!!!

    Sypseniki aciukas!!! Pabandysiu aprasyti kaip dariau. Pirmiausia lapa nutepliojau su gesso, butent nuterliojau, taip norejau, jog atsirastu struktura ant lapo. Palaukiau kol gesso nudzius. Tuomet visa lapa padengiau su PanPastel ( http://bikuben.com/produkter/penner_-maling_-mist---glitter/panpastel/panpastel-singels/panpastel-bright-yellow-green/ ). Galiausiai uzdejau trafareta ir su paprasta kosmetine kempinele tepiau tamsesne PanPastel spalva ( http://bikuben.com/produkter/penner_-maling_-mist---glitter/panpastel/panpastel-singels/panpastel-bright-yellow-green-shades/ ). Man labai patiko PanPastel! Bet pastebejau, jog su paprasta kosmetine kempinele sunkoka dirbti su trafaretu (tokia didesne kempinele labiau tinka dengti didesnius plotus). Tad planuoju uzsipirkti daugiau PanPastel spalvu ir specialiu mazuciu kempinyciu. Beje reiks ir specialu fiksatoriu nusipirkti... Jei neuzfiksuoji spalvu, PanPastel labai lengvai nutrinamas.
    Tikiuosi supratai mano rasliava. Jei ne - galiu padaryti vaizdine pamokele:D

    SvarSlett
  4. Sypseniki, stai PanPastel puslapyje yra daugiau info kaip dirbti su tais seseliais http://www.panpastel.com/ . Maciau, jog ir ebay jau pardavineja... Bet dar neradau, kur tikrai pigiai galeciau uzsipirkti:( Jei kartais uzmatytum - snipstelk ir man:D

    SvarSlett
  5. Aciu Tosk uz tokia issamu paaiskinima ;) dabar pasidare aiskiau, kaip tu viska padarai :) tikrai isbandysiu, bet na nors tokiu PanPastel, tad teks sugalvoti kuom juos cia pakeisti, nes pirma kart juos matau ir labai aciu, kad pasidalnai paskutiniaja nuoroda, ten tikrai yra i ka pasiziuret :) jetau kokia faina naujova (na cia kaip man:))) vel noriu ir vel pinigene kentes :DDDDD

    SvarSlett
  6. Pirmiausia, tai sveikinu :) Antriausia, na, išsikelk tikslą, pvz, laimėti penkis kartus :)
    Trečiausia, mane irgi suintrigavo toji panpastel technika, puiku, kad Sypseniki pirma užklausė ir tu taip išsamiai paaiškinai :)

    SvarSlett
  7. Neringa aciu! PanPastel yra kaip kreideles Chalks, bet PanPastel minkstesnes sudeties, tad dau lengviau dirbti. O uzmaciau si geri Primos puslapyje http://prima.typepad.com/prima/2012/03/prima-and-panpastelsa-graceful-combination.html , http://prima.typepad.com/prima/2012/03/panpastel-how-to-with-emeline-seet.html . Dabar rezgu plana chuligana, kaip visa spalvu palete isigyti:D Arteja gimtadienis, tai tikiuosi, jog mano dziaugmelis pafinansuos puse reikiamos sumos, o kita dalis... nusluosiu sukauptus pinigelius nuolaidu korteleje.

    SvarSlett