søndag 13. mars 2011

En litt annerledes 17.Mai feiring

Na ir šio savaitgalio tvarinys:D LO skirtas australių Let´s get shabby konkursui, kur užduotis panaudoti džinsą ir nėrinius. 
Šio LO pavadinimas - Truputį kitoniškas gegužės 17d. šventimas. Aga:D Gegužės 17d. ir senelis šaltis tą  pačią dieną:D Praeitais metais nusprendėm, kad mažulė turi pamatyti kaip tradiciškai švenčiama ši šventė ir nuvažiavom pas mb mamulę. Pupa visą vakarą tik ir kalbėjo apie senelį šaltį, kuris stovėjo svetainėje per Kalėdas. Kai mažoji nulūžo, Ken´as nukėlė iš palėpės tą kalėdinį senelį. Ilgai jis krapštėsi, kol pakavo saldainiukus, ir visokius nacionalinės dienos atributus. Pagailo man jo, tai padėjau supakuoti visą krūvą mažų paketėlių. Užtat kiek džiaugsmo buvo Mariai kitą rytą! Bet... Ši istorija su seneliu nesibaigė taip jau džiaugsmingai... Tą liūdnąją dalį užrašiau ant tag´iuko ir užkišau tarp gėlių. Mat diena buvo pilna įspūdžių ir pervargusi pupa užmigo labai greitai. Tačiau maždaug vidurnaktį išgirdom panišką klyksmą iš jos kambario. Visą likusią naktį jai sapnavos košmaras apie... kalėdinį senelį. Tik pradėdavo snūduriuoti ir vėl košmaras. Tai visą naktį apkabinus raminau. Kitą naktį vėl pasikartojo, bet jau buvo truputėlį ramiau.
Kadangi LO apie norvegų nacionalinę dieną, tai ir spalvos balta, mėlyna ir raudona:D Šiaip nieko įpatingo nepadariau, tiesiog prikroviau visko:D








9 kommentarer:

  1. For en helt utrolig kul 17 mai LO!! Digger den!! Så fresh og flott:)
    Takk for at du deltar hos Shabby:)

    SvarSlett
  2. beautiful layout!!
    thanks for playing with us at shabby!
    hugs from france!

    SvarSlett
  3. just gorgeous. love the border you have made. thanks for playing with us at shabby.

    SvarSlett
  4. Very-very nice! Thanks for playing with us at Shabby!

    SvarSlett
  5. Kjempe kul LO i skikkelig herlige farger :-)

    SvarSlett
  6. This is such a pretty page. I love how you have used the denim as a boarder and the inclusion of red really makes this page come alive ...beautiful. Thanks for playing at Lets Get Shabby

    SvarSlett
  7. Such a Beautiful layout. Thansk for sharing and ahve a great day. Angela

    SvarSlett
  8. NYYYDELIG LO!! Så kult med bruken av dongeri og blonder. Fargevalget er perfekt! Blir så glad av å se LOer med en del tekst! Ønsker deg ei super helg!

    SvarSlett
  9. The colour inthis is gorgeous! Love the flowers peeking from behind the denim!
    Thansk for playing with sahbby!

    SvarSlett