onsdag 6. oktober 2010

Mano kasdienybė dabar...

Laikas bent kažką parašyti į mano bloggą :D Ir dėja nieko super linksmo negaliu papasakoti. Mano kolegė jau 3sav atostogauja, tai esu priversta dirbti viršvalandžius. Oi, kaip to nemėgstu! Bet to negana. Mano sugyventinis serga jau vos ne mėnesį, tai reikia ir namų visus kampus man laikyti. Esu išsunkta kaip citrina :( Nurašiau brangiąjam velnių ir iškrapščiau pagaliau pas gydytojus. Tai mano džiaugsmelis pirmą kartą gyvenime pasiėmė nedarbingumo lapelį!!!
Vis bandau ką nors namuose pastumdyti, tipo tvarkyti :D Ir... Dzievulėliau... Kiek aš sukaupus screpo gėrių!!! Vis galvoje sukosi kad kažkas negerai. Taip, kad pribrendau rimtam sprendimui - stabdau pirkinėjimus! Turiu tiek visko, kad tikrai galiu screpinti visus metus ir rimtai reikia apmažinti tas dėžes. Žinau, jog bus nelengva, nes rinkoje pasirodo begalės grožybių. Nusprendžiau, kad per mėnesį galiu skirti 200nok ir to turėtų užtekti nusipirkti albumui, klijams, kokiam popieriaus lapui ar gėlytei ar screpo susitikimui. O kad pinigėliai kišenės nedraskytų... pradėsiu kaupti sidabrinius stalo įrankius:D Manau mano mama apsidžiaugs, kad nors ir vėlokai, bet tampu tokia naminė moteriškė:D Norvegai mėgsta švenčių proga stalus papuošti sidabru. Mergaitės pradeda kaupti savo komplektus gana anksti (kai kada pradžia būna krikštynų sidabrinis šaukštelis, o toliau krikšto tėvai vis kokia proga ką nors iš tos pačios kolekcijos nuperka). Yra keli labai žymūs sidabro fabrikai, tad nebuvo lengva išsirinkti. Mano pasirinkimas - Mårtha komplektas paprastas, elegantiškas. Turiu vilties, jog per ateinančius metus sugebėsiu nusipirkti 6 dideles šakutes, 6 didelius šaukštus, 6 didelius peilius arba kažką už maždaug tokią vertę (lieku ištikima nuolaidoms :D). Visas komplektas su visais pribumbasais 12 žmonių kainuoja virš... 150 000nok!!!

4 kommentarer:

  1. Tosk laikykis nenukabink nosies ir viskas bus gerai. O dėl stalo įrankių puiki išeitis. Ir man kažką panašaus reikėtų sugalvoti nes skrebas valgo visus mano laisvus pinigus.

    SvarSlett
  2. Tosk, viskas bus gerai ;) O Skrablige - rimtas reikalas ;D as jau irgi nebesuvaldau vadziu...linkiu, kad pasiektum uzsibrezto tikslo, ir ateinanciiais metaias per Kaledas jau puikuotumeis graziu irankiu rinkiniu ;)
    jetau, reik ir man kazkaip susiimt ;)

    SvarSlett
  3. Tosk, na, tai kaip nors, kaip nors, pamažu ir išsikrapstysit iš tos viršvvalandžių ir ligų duobės. Sveikatos brangiajam, o tau, na, ddidelės sėkmės mokantis susilaikyti nuo skrebui skirtų pirkinių. :)

    SvarSlett
  4. Aciu merginos uz palaikyma! Kita savaite jau gryzta kolege is atostogu. MB jau zymiai geriau, bent jau nebereikia keisti naktimis visos patalynes, permirkusios prakaitu:D Siandien buvau keliose juvelyrinese parduotuvese, kilo tam tikru abejoniu del mano pasirinkto komplekto, tad rytoj skambinsiu i pati fabrika.
    O skrablige istiesu baisi liga - niekada negana:D Reikia susiimti:D Ir pagalvojau, kad sidabriniai yrankiai butu pats tas - jie islaiko auksta kaina net panaudoti ir butu puiki dovana, kuria kada nors galeciau perduoti savo dukrai. Mano planas kuklus (zinant kiek istiesu isleidziu skrebui per metus), bet speju, kad nusipirkus nauja busta manes lauks daug neplanuotu pirkiniu.
    Ir smagu paskaityti jusu komentarus, kad ne as viena trenkta del skrabo:DDD

    SvarSlett