torsdag 10. juni 2010

Du får meg til å smile

Jippi!!! Siandien jau turim nauja Mac´a!!! Tik dar teks viska susitvarkyti, lietuviskuma taip pat :D
Pagaliau apverciau savo scrapo kambari, t.y. vel totalus bardakas. Bet uztat mieliau viskas kuriasi;) Vel LO skirtas vienam norvegaiciu konkursui. TJSC paskelbe tema "Kas tave padaro laiminga?" Mane daug kas teikia dziaugsma, bet mano princese mano sirdy lydo vien savo sypsena:D Sia nuotrauka padariau su 10-22mm objektyvu, kuri dazniausiai naudoja mb zvejyboje. Bet kartais ir as jy nusigvelbiu. Objektyva pirkau paveiksluoti kalnus, bet... man smagu ir maze su juo nupaveiksluoti. Mat sis objektyvas, paveiksluojant zmogaus veidus is arti, juos iskraipo. Gaunasi labai linksmos nuotraukos.
Pats LO pagrindui panaudojau permatoma plevele su ornamentu ir juros melio spalvos lapa. Apskritimui juostele nupurskiau glimmer mistu ir prisaudziau krokodilu. Nukarpytu pagrindinio lapo krastu juosteles sulanksciau ir priklijavau ant apskritimo, kad pasleptu krokodilo savarzas (ar kaip jos ten lietuviskai vadinas:D). Ta nerta servetele, tai... Lorietes duota gulbe is padevetu. Atleisk Loriete, kad as taip isprievartavau ta gulbe, bet manau kad cia atrodo graziai:D Irgi nupurskiau tuo paciu glimmer mistu. Priklijavau yvairaus dydzio perliuku. O toliau viskas mano stiliuje - daug gelyciu, tiulis, plunksnytes:DDD




5 kommentarer:

  1. koks grazuolis skrebukas :) toks gaivus ir vasariskas :) labai graziai panaudojai nerta servetele, ji cia tikrai puikiai tinka :) nuotraukyte labai fainulkina :) megstu tokias, o po ja esantis kaip ir skiauteles suktinukas-gelyte, man labai patinka :)

    SvarSlett
  2. knall flott LO, lekre farger og spennende detaljer.

    takk for ditt bidrag=)

    SvarSlett
  3. Så lekker denne var! Jeg bare elsker fargene! Herlig bilde også. :)

    Tusen takk for ditt bidrag! ;D

    SvarSlett
  4. Jeg aner ikke hva som står der, men det trenger jeg heller ikke - for hvilken superfrisk lo du har laget!! Har du heklet selv? Så knall farger!!

    Takk for at du deltar! :)

    SvarSlett
  5. Tusen takk!!! Jeg kan ikke hekle, men finer masse fint på låppemarked:D Sprøytet den med glimmer mist og limte perler:D

    SvarSlett