mandag 28. juni 2010

Ferie med en tøff start

Sita LO padariau pagal TCR viena spalvu palete su schemute, tik tada pavelavau diena. O galiausiai neprisiverciau nupaveiksluoti.
Tai musu atostogu Gran Kanarijoje pradzia. O ji buvo sunki... Lapkrity uzsisakeme kelione, o po keliu savaiciu susilauziau kelia ir ikiso mano koja i gipsa 6 savaitems. Sugyventiniui kaledinis periodas darbe labai sunkus - prekyba vyksta pilnu tempu. I dabra 5val ryto ir gryzdavo ne anksciau 17val... Pagalbos is salies 0. Neturejom nei kas galetu musu 2m mazule nuvezti i darzely. Ysivaizduojat kaip linksma buti namuose su tokia mazule, gipsas per visa koja, namai netvarkyti... Linksma vienu zodziu.
Bet svarbiausia - visos atostogos pakibo ant plauko. Nusprendem, kad jai gipso nenuims, niekur nevaziuojam. Bet galiausiai issiderejau su gydytojais, kad busiu gera mergaite ir klausysiu nuorodu. Valio!!! 2 dienos pries isvaziavima buvau isvaduota is to kalejimo. Bet vistik be ramentu dar negalejau judeti. Tad keliones metu, sugyventinis turejo pasirupinti visais lagaminais ir mazaja nenuorama. Tai kai atvykom y viesbuty, buvo totaliai nusivares, man po 6 savaiciu namu aresto, nuo tokiu atstumu yveikimo ramentais atsirado pusles ant delnu. Ir maze vel buvo palikta savo pacios zaidimams... Bet visa laime, jog musu lauke ilgos atostogos. Ir ju mums velniskai reikejo!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar