søndag 30. mars 2014

Naujienos mano fronte...

Nors ir tylu cionais, bet gyvenimelis pas mane net verda:D Sausi mb buvo isvaziaves pazvejot i Ispanija, tad namu rupesteliai buvo ant mano peciu. Vasary buvom isvaziave atostogaut 3sav i Tailanda. Fantastiskos atostogos!!! Vel noriu gryzti i ta rojaus kampeli. O kovas...
  Kovas... Mes su sugyventiniu siemet pradejom kalbetis, kad nesijauciam gerai musu kotedze. Namo isplanavimas neatitinka musu noru, per mazas kiemelis ir zolynelis. Galiausiai ir svarbiausiai (man) nesijauciu gerai savo scrapo kambaryje. MB irgi labai nepatenkintas savo zvejybos kambariuku. Tad pradejom kalbet, kad gal kitais metais reikia pasieskoti namuko - skirti daug laiko ir rasti ta svajoniu nama, kuris atitiktu visus musu norimus reikalavimus. Po atostogu nusprendem apsilankyti banke ir suzinoti kiek galime tiketis, kokioje kainu kategorijoje galime ieskoti. Isejome labai gerai nusiteike (bankas buvo labai dosnus :D), tad pasiuliau prasukti pro viena tuo metu pardavinejama namuka, kuris yra netoli mokyklos, i kuria eina dukriukas. Sugyventinis liko suzavetas rajonu, ir pacia gatvele, kurioje yra namas. Po keliu dienu nuvaziavom i namo apziura, o po dar dvieju dienu nusipirkome. Visai kvankstelejome:D Vyko tikras kainu musis su norinciais nusipirkti ta namuka. Bet kai sugyventinis kazko uzsimano - niekas jo nesustabdys.

Stai musu namukas. Nenoriu deti daug nuotrauku, nes vistik tai dar kitu zmoniu namai, su ju daiktais, baldais.


Virtuve tikras zavumelis


Namo isplanavimas

1aukstas


2aukstas


Rusys


Mums toks namo isplanavimas idealus. Is garazo galima iskirsti duris tiesiai i rubine (kuria dar galima padidinti), tad mb gryzes is zvejybos, savo purvinus botus, slapias kuprines gali numesti rubineje ir taip nenutrypti viso iejimo kolidoriaus. Ir salia iskarto yra plovykla. Mano screpo kambarys bus antrame aukste, tad nebereikes sveikintis su kaimynais (dabartinis yra gana tamsus, tad nenoriu uzdenti lango, o tuomet visi praeinantis kaimynai mato kad sedziu). Sugyventinis uzims rusyje viena skladuka savo zvejybiniams zaisliukams ir kambaryje pasidarys nedidele darbo vieta. O likusi rusio kambary paversim poilsio/zaidimu kambariu - bilijardo stalas, dartas, didelis TV su gera garso sistema. Taip pat rusyje yra galimybe isirengti dideli vonios kambari. Mums dar buvo didelis pliusas lauke esantis 20kv.m skladukas.
Galiausiai namo vieta ideali. Mariai iki mokyklos tik 300m. Namas yra mazoje gatveleje, akligatvio paciame gale. Salia yra miesto miskas, iki ezero netoli...
Bet kadangi viskas ivyko taip greitai, dabar reikia labai greitai suktis kad parduoti musu kotedza. Ir ka.... Mano dziaugsmelis isvaziavo i Ispanija vel zvejoti:D Tad man paliko paruosti nama pardavimui. Tai daug smulkiu darbeliu. Bet tos smulkmenos vistiek nemazai laiko suryja. Plius man dabar daug uzsakymu vertejauti. Teks geru tempu  suktis.

Mano scrapo kambarys jau dalinai supakuotas i dezes. Laukiu, nesulaukiu, kuomet vasara persikraustysime i naujaji nama ir vel normaliai galesiu screpinti. Neitiketina kaip svarbu aplinka, kuomet uzsiimama hobiais.




3 kommentarer:

  1. nu jus ir nerimstate :), man tai baisingas stresas kraustymasis... jau nebenoreciau :D, kaip ne kaip 9 kartus jau tai dariau... visai nevilioja, o jums sekmes persikraustant :)

    SvarSlett
  2. Aciu Linutukai! Jo kraustymasis tai tikras stresas. Bet dar labai nervinantis yra pardavimo procesas: namai turi buti isblizginti, asmeniniai daiktai turi buti isslapstyti.
    Linutukai 9 kartai yra daug. Man tai jau bus 14 gyvenamoji vieta:D Su sugyventiniu nutarem, kad laikas nusesti:D

    SvarSlett
  3. 14 gyvenamu vietu..... cia jau ziauru... nu rimtai stoga nurautu man :D :D

    SvarSlett