søndag 28. juli 2013

På skattejakt i strandkanten

  Na va iskepiau nauja LO. Truputeli uztrukau su juo, teko pasiterlioti, bet rezultatu patenkinta. Sis LO skirtas dviems rusaiciu konkursams Keeping the best... sketch 64 ir Studioscrap juros tema, panaudojant 3 elementus (karoliukus, kriaukleles ir popieriu su linijomis). 
  Maria labai megsta papludimiuose ieskoti mazuju "lobiu". Ir nesvarbu, kokiame papludimyje butu, vistiek jinai turi priskrauti visokiu kriauklyciu, akmenuku, koralu... Namuose turi visa stalciu pilna va sitokiu "lobiu".




Popierius buvo paprastas baltas popieriaus lapas, bet as su gesso pasidariau linijas stampuodama pakavimo gofruota popieriu, o toliau panaudojau PanPastel ir Glimmer Mista.




Duotoji schemute


Ir temute


3 kommentarer:

  1. Kaip grazuuuu!!! Toks iskilus iskilus! Noriu prie juros ;)

    SvarSlett
  2. Sveika sugryzusi!! kaip nudziugau pamaciusi, kad vel skrebini! super skrebukas, labai patiko tos atskiros ale "saleles" labai liuks skrebukas :) toks tikrai perteikiantis juriniu lobiu dvisia :)

    SvarSlett
  3. Aciukas :D Man labai patinka dirbti su priemonem, kurios nera skirtos skrepui. Reikia tiketis, kad nepaemiau kazkokios super svarbios kriauklikes is jos "lobiu" stalciuko :D

    SvarSlett