søndag 11. september 2011

Nauji namučiai šį šeštadienį

Praeitą savaitgalį pradėjom remontus naujuose namučiuose. Mano planas šiems metams yra sutvarkyti Marios ir mūsų miegamuosius ir scrapo kambarį. Na dar truputį sandėliuką ir plovyklą (iškloti plitelėmis).

Pradėjom nuo Marios kambario. Pirmosios nuotraukos paimtos iš interneto, kurias patalpino senieji savininkai namo pardavimui, tad su baldais ir visais daiktais. Ir "siurprizai" prasidėjo iš karto. Marios kambaryje mane nervina ta tvorelė, tad paprašiau darbininkų ją išlupti ir nulupti senus tapetus. Jo.... Po tapetais radom dar kitus tapetus... Po jais dar vienus tapetus... Ir taip atkapstėm 5 tapetų sluoksnius:D Kambaryje buvo įmontuota labai sena spinta. Paprašiau, kad ir ją išluptu. Ir vėl "siurprizas" - po spinta nėra parketo! Tai nupirkau bet kokį laminatą ir teks statyti spintą į tą vietą.


Štai taip atrodė Marios kambarys vakar.



Čionais bus mano screpo kambarys. Kadangi spėjom, jog po tapetais vėl galybė tapetų ir laikas spaudžia, tai tiesiog nusprendėm juos nudažyti (negaliu pakęsti ryškių spalvų). Džiaugiuosi kaip mažas vaikas, kad pagaliau galėsiu turėti tikrą skrepo kambarį:D Nes senąjame bute nedrysau nei lentynų kabinti, norėjosi kad būsimi pirkėjai matytų miegamojo kambario įvaizdį.


Štai taip atrodė po pirmojo dažymo.



Čionais bus mūsų miegamasis. Siaubeli, siaubeli... Po tapetais paslėpta vėlgi krūva kitų tapetų sluoksnių, po įmontuota spinta nerasta parketo... Vargšai darbininkai:(  Nusprendėme sumontuoti tokią pat garderobo spintą, kokią turime bute. Ir mums labai pasisekė pagauti nuolaidą tokioms spintoms - 50%, taip sutaupėme ne vieną tūkstantuką.


Va taip atrodė miegamasis vakar.



Vos nepamiršau... Šiemet dar sutvarkysim virtuvę. Nors dar jos nejudinom, bet "siurpriziukų" ir čia sulaukėm. Kitą savaitę turėtumėm parsivežti virtuvinę įrangą ir greitu metu pradėsim judint ir čionais.

4 kommentarer:

  1. laukia dideli darbai, sėkmės ;)

    SvarSlett
  2. Sveikinu pradejus kurtis naujuos namuciuose :) ir linkiu sekmes iveikiant visus siurpriziukus :)

    SvarSlett
  3. ohoho kokios permainos - linkiu kuo mažiau tų "siurpriziukų" ;)

    SvarSlett
  4. Taip pat įsirenginėju miegamąjį, jau išsirinkau kelis aksesuarus, tokius kaip antialerginė patalynė ir šiltos vilnonės antklodės.

    SvarSlett