fredag 15. juli 2011

Taupymo planas - birželis

Jau įpusėjo liepos mėnuo, tad laikas suvesti birželio galiukus. Baisumėlis...:D Nesusilaikiau ir vėl prisipirkau screpo žaisliukų. Taip jau yra kai gauni atostoginius:D


Tie australiški raižiniai tikrai verti dėmesio. Jų galima užsipirkti australų parduotuvėse Maxine Melange  ir Scrap Matrix , labai patiko abejuose parduotuvėse servisas.


Ir visai neplanuotai pamačiau, jog viena JAV parduotuvė paleido labai pigiai Spellbinders formeles. Už juokingą kainą, bet tik vieną savaitę. Tad užsimerkiau ir spūstelėjau mygtuką Pirkti:D


Man labai patiko Primos popieriaus kolekcija "Sweet Fairy", bet norvegaitės ją nušlavė veik visose internetinėse norvegų parduotuvėse. O siūstis iš užsienio, neapsimoka dėl pašto išlaidų. Tad užtikau šiuos popierius tik vienoje parduotuvėje.


Bet sau pasižadėjau, jog liepos mėnesį nepirksiu nieko screpui!

Sidabro planiukas birželio mėnesį nepasisekė - jokių nuolaidų neužtaikiau. Bet neišleistus pinigėlius panaudosiu tautinio kostiumo įsigyjimui (na teks dar pridėti):D Per tą laiką sužinojau tikrai nemažai apie tautinius kostiumus. Ir labai tikiuosi, jog sekančių metų gegužės 17d. jau galėsiu pasipuošti.

3 kommentarer:

  1. dievinu tavo zinutes apie taupymo plana :)

    SvarSlett
  2. nu bet sie groziai tikrai verti atostoginiu ;DD

    SvarSlett
  3. Gražu, Tosk, tai kaip čia dabar,a???
    Bet tikrai įdomu domėtis tavo taupymo programa ir skrebo keliamais iššūkiais jai. :)

    SvarSlett