onsdag 6. april 2011

Nyte sommer´n

Rodausi su kitu savaitgalio LO. Jis padarytas pagal šios savaitės The Color Room spalvų paletę. Šis LO taip pat tinka Scrappekammeret užduočiai #28 Sommerinspirasjon, nes jie leidžia dalyvauti kituose konkursuose.
Darbelis buvo beveik baigtas sekmadienį. Bet jaučiau, kad kažkas netaip... Pirmadienį nusitempiau LO į darbą ir paklausiau bendradarbės jos nuomonės. Jinai jau pratusi prie mano gėlėto stiliaus:D Ir jinai patvirtino, kas man ir kliuvo - prikroviau per daug gelių:D Tad teko pasėdėti ir pertaisyti.
Pagrindinis lapas buvo tikras vargelis... Aš išpjausčiau su peiliuku visus tuos raizgaliukus. Originalus lapas atrodė taip http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-41484568045537_2153_1702164 . Išpjausčiusi, nupurškiau  kraštus su ružavu glimmer mistu. Viduriukui panaudojau dukros išaugto sjono atraižėlę ir gabaliuką užuolaidos:D Bet man norėjosi akcenčiuko kokio nuimtų gėlyčių vietoje. Tai nusipirkau karoliukų ir sunėriau ant juostelės. Na ir kas be ko - daug daug Primos gėlyčių. 





5 kommentarer:

  1. Koks gražus!!! Gėlytės, spalvos, detalės... Taip norisi greičiau vasaros ;-)Ir forma tokia įdomi. Nuostabus skrebukas!

    SvarSlett
  2. labai linksmas, nuotaikingas skrebukas :)

    SvarSlett
  3. Ooooo!! Dette er nydelig! Herlig sommerLO! Både bildet, pynten og fargene oser av sommer!

    Tusen takk for bidraget ditt til Scrappekammeret!

    SvarSlett
  4. Beautiful and sweet, thanks for sharing!
    Thanks for the shout out for Pixie, good luck!

    SvarSlett
  5. Noe så nydelig!! Utrilig lekkert pyntet, og stilig sommer bilde!
    Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
    Klem
    Ingrid

    SvarSlett