lørdag 8. januar 2011

På sykehuset

Po paskutinio super ryškaus LO, reikia pailsinti akis su ramesniu darbeliu:D Šis LO padarytas pagal rusaičių Art Ugolok schemutę Nr.41.
Šiame LO papasakojau kaip mūsų mažė atsidūrė ligoninėje. Vieną dieną sukilus temperatūrai, vaikas pravėmė visą vakarą. Tai kitą dieną išsiruošėm pas gydytoją, o iš ten gavom siuntimą į ligoninę. Pupa buvo tokia nuvarginta temperatūros, jog prakabėjo visą laiką man ant kaklo, tėtukas tik mūsų daiktus turėjo nešioti. Atėjo viena gydytoja apžiūrėti, poto atsivedė antrą... trečią gydytoją... Padarė krūvą tyrimų, kol jie buvo visiškai tikri, kad atkapstė kas jai yra (nelabai žinau, kaip ta liga lietuviškai vadinas). Personalas tikras žavumėlis, gydytojos šypsosi, ramiai aiškina ką ir kodėl daro. Tai veikia raminančiai. Suleido antibiotikus ir pasakė, jog norėtų stebėti vieną parą mažosios būklę. Išvažiavau namo atvežti reikiamų daiktų nakvynei ligoninėje. O kai grįžau... pamačiau savo vaiką besiduodantį po kolidorių! Vaikas atsigavo stebuklingu greičiu kai gavo vaistukus. Ir gydytojai mus išleido namo vėlai vakare. Gerai, kad viskas baigėsi gerai ir taip greitai.
Kadangi veiksmas apie ligoninę, tai ir dominuojanti spalva balta. Keliose vietose nusiuvau siūles su trupučiu binto ir paardiau... Nuskanavau termometrą, o po juo prisiuvau vatos. Taip pat panaudojau vaistų pakuotės gabaliuką, tablečių įpakavimo likučius. Na toks blankus ir pilnas ligos atributų:D




5 kommentarer:

  1. oho...
    istorija....bet skrebukas superinis, termometras toks tikroviskas, net pagalvojau, kad tikra priklijavai ;D
    Sauniai padirbeta, labai labai!

    SvarSlett
  2. Oh, sad story... But really cool layout, all these medicine details! I love it!
    Wish you health!!!
    Thanks for playing with ArtUgolok, good luck!

    SvarSlett
  3. Labai patiko tavo panaudotos detalės :) gerai sugalvojai. Ir kažkaip man visai nepasirodė šis skrebukas spalviškai blankus, o atvirkščiai - spalvotas :) Vien pavadinimo spalva ko verta :)

    SvarSlett
  4. fantastiskas skrebukas!!! tyrinejau tyrinejau... tiek visokiausiu detaliu, viskas taip apgalvota, o jau termometras... labai sujaudino istorija, pagalvojau, kazi kaip Lietuvoje butu viskas pasibaige...

    SvarSlett
  5. Very sad, but the layout is great! Well, that all end's well:) Thank you for playing with ArtUgolok.

    SvarSlett