mandag 31. januar 2011

Bursdagsjenta

Štai pirmasis LO po ilgos atostogų pertraukos. Skirtas norvegaičių ScreppeHuset konursui "Frem med M" , kur užduotis panaudoti monochromines spalvas, dažus, glimmer mistą ir metaliuką kokį (norvegų kalboje visi tie žodžiai prasiseda M).
Pradžioje viskas dėliojosi labai gerai. O finale... Bestumdydama detales vis traukiau nuotraukas į dešinę pusę ir visai pamiršau, jog didžioji nuotrauka irgi tarsi žiūri į dešinę... Galiausiai, baigus viską sulipdyti, pamasčiau dar paterlioti Mistu per medžiagą... velnias... ir aptaškiau nuotraukas. O kaip tik printeryje pasibaigusios 3 spalvos:( Todėl kai nusipirksiu naujus patroniukus, perspausdinsiu nuotraukas ir tą didžiąją pakeisiu kita, kurioje mažė žiūri į reikiamą pusę:)
Durniausia, jog konkursas baigiasi už valandos:D Šansų laimėti kaip ir nėra, o man tai grįžimas į screpo pasaulį:D

4asis mažės gimtadienis buvo truputėli specifinis - jokių vaikų. Sugyventinio mama atvažiavo su antrąja puse, pasveikinti mažylės. Tai labai retas įvykis... Ypač jog jos antroji pusė atvažiavo. Mat žmogutis kenčia nuo baisinių migrenos priepuolių, tad vaikų šurmulys jį pribaigtų jau po valandos.




2 kommentarer:

  1. Tosk, as tiesa sakant ta zvilgsnio taisykle daznai pamirstu . Man skrebukas labai grazus, toks Melynas, o mergaite tavo kaip uzaugo, dar praeitu metu nuotraukose tokia leliukiska, o cia visa panelyte :)
    ader

    SvarSlett
  2. Å så lekkert!!!!
    Denne var hærlig og blå - og menge flotte detaljer!
    Takk for at du ble med!

    SvarSlett