søndag 14. november 2010

Telttur i Sverige

Šis LO apie mūsų mažulės pirmąją iškylą su palapinėmis. Sugyventinis turi žvejybinę vietelę Švedijoje, kuri labai tinka iškylauti su nedideliu vaiku. Tik, kad jo meškerių alarmai nepažadintų naktį, iškylavome su 2 palapinėmis. Tai pupa, kaip užsuktas vilkiukas zujo iš vienos palapinės į kitą. Toje vietoje nėra jokio kempingo, tiesiog miškas, bet yra miestelis už kelių kilometrų - pietums buvo kinietiškas maistas... tortas... :D Truputį pagerinta išvyka gavosi:D Labai tikiuosi, jog sekančią vasarą trauksim vėl tenais.
LO darytas pagal Inspired blueprints lapkričio schemutę. Kadangi nuotraukos margos ir LO toks truputį dokumentinis, norėjosi daryti minimalistinį LO. Pradžioje pradėjau dėti gėles, bet finale gavosi maaaargas ir labai jau toli nuo minimalistinio. Teko viską nulupti :D Pabandžiau su sagutėmis, tai daugmaž kažkas minimalistinio gavosi:D Nelabai mėgstu daryti dokumentinius LO... Bet manes dabar laukia ne vienas dokumentinis :(

1 kommentar:

  1. Tai jau tikrai :)) ne vienos gelytes :) Bet zinok labai fainas. Turiu knygoj net keleta pavyzdziu pagal tokia schema, puikiai tinka tokiems darbeliams, ir nuotrauka ne viena ir ziuret nenuobodu ir tekstuko telpa.

    SvarSlett