onsdag 1. september 2010

Første scrappetreff

Pagaliau Lorietės pagalba susitvarkiau lietuvišką alfabetą savo Mac´e!!! Ačiu!!!

Šis LO man labai svarbus, nes nuotrauka daryta mano mažulės pirmajame scrapo susitikime Kongsberge. Kai pirmą kartą buvau tame susitikime, mačiau lakstančius vaikus, tai važiuodama antrą kartą, pasiėmiau Marią. O pasirodo, kad vaikai nepageidautini tokiuose susitikimose... Na bet mažoji kaifavo ten :D
Ir kita priežastėlė... Šį LO mes sulipdėme kartu su mažule. Galvojau sudalyvauti Rožinio drambliuko konkursėlyje, bet turbūt nepriduosiu šio darbelio. Užduotis buvo spalvų paletė balta/žalia/geltona ir schemutė. Tai aš apgalvojau detalės, atrinkau kas tiktų ir kibom su Maria į darbą. Pirmiausia pupa nupurškė su glimmer mistu tą įpakavimuose naudojama plastiką su oro burbuliukais ir parodžiau pirštu kur atspausti. Toliau pasidarbavom MS punch´u - aš įstatau popierių pagal raščiuką, o mažoji spaudžia. Tada daviau klijų taškelius ir vis parodydavau, kurioje vietoje juos dėti. Taip darbavomės ir su gėlytėmis. Tik va užprotestavo dėl paskutinės gėlytės - mažė nusprendė jog jinai nenori klijuoti, kur aš rodžiau... Ir įkišo į jos norimą vietą... Ir juokingiausia, kad tiko kompozicijai :DDD Tik vat nepatiko trinktelėti per krokodilą, kai dėjome juostelę...
Esu nustebus, kaip puikiai mažoji tvarkėsi. Manau bus screperė :D Bandysiu ką nors paprasto sugalvoti šiam savaitgaliui, kad ir jinai galėtų prisidėti darant LO.




5 kommentarer:

  1. Man čia spalvos labai patinka, tokie tikri paskutiniai vasaros štrichai :)Na o tavo mažoji šaunuolė ! AUGA NAUJOJI SKREPERIUKIŲ KARTA :)

    SvarSlett
  2. Tosk, sitos spalvos mane tiesiog suzavejo, tas derinys jau toks vykes, super. labai dera nespalvota nuotrauka tokiam spalvotam fone. o mazajai skrebukei linkejimai nuo tetos is Lietuvos :)

    SvarSlett
  3. Takk for at du deltar på RAK'en vår.

    MVH
    Hjertelaget v/Kristin

    SvarSlett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  5. Saunuole mazoji, kaip ir jos mama ;)
    puikiai padirbejot!

    SvarSlett