søndag 18. juli 2010

Puerto de Mogan

Keleta LO pasilaikysiu paslepus kury tai laika...
Rodausi su nauju dokumentiniu LO. Labai jau sunkiai man kuriasi tokie dokumentiniai:( Buvau jau pasiruosusi krauti gelyciu, bet gavosi net bloga nuo margumo.
Tai apie musu apsilankyma zveju miestelyje Puerto de Mogan. Visokiuose reklaminiuose bukleciukuose labai jau romantiskai atrode sis miestelis. Mielai buciau pasirinkusi ji atostogoms, tik kad jis atokiai nuo vaikisku parku ir pramogu. Kai sugyventinis karpiavo, jo gidas rekomendavo ten vaziuoti 5dieny, nes tuomet vyskta vietine muge. Skamba istiesu viliojanciai. Nusprendem isbandyti vietinius autobusus. Jooo... Siaip netaip susiradom reikiama stotele, o tai nera taip paprasta, nes as vis dar vaiksciojau netvirtai, bet jau su vienu ramentu. Autobusas lekia kaip patrakes, nors salia bauginantis skardis. Pagaliau islaipina kazkokioj neaiskioj istryptoj pievoj. Kiek autobusu!!! O zmoniu mase!!! Eina peklon, kiek turistu:( O ta muge, tai afrikieciai prisistate simtus palapiniu ir pardavinejantys visokius niekucius ir padirbtus ala "Prada", "Hugo Boss" ir pan. Taciau musu tokie dalykai is vis nedomina. Paveiksluoti veik neimanoma. Jau po pusvalandzio visko jau per daug ir bandom rasti vietele kokioj kavinukej, bet visur viskas uzimta, reikia laukti... MB ir maze kaifavo nuo krantineje plaukiuojanciu zuvu, dosniai jas sere. Galiausiai uzvalge patraukeme atgal i viesbuty.
Isvada - miestelio pastatai tikrai ystabus, romantiski, bet jokiu budu nevaziuosim ten penktadieniais:) Nes tokios "muges" musu nedomina.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar