fredag 2. april 2010

Skissedillaskisse 53

Dar vienas darbelis norvegaičių schemų konkursėliui. Ir tai paskutinis žydras Kretos LO :D Nes jau pasiilgau ir kitokių spalvų. Šiame LO buvo daaaaug siuvimo, paskutinį sluoksnį vos įkišau :)
Mėlynas lapas panaudotas tik vienas - kraštus nukirpau ir atskirai viduriuką panaudojau, tik dar nugesinau spalvą su Gesso. Debesėlius padariau iš šilkinio pakavimo popieriaus, kiekviena popieriuką sušlapinau ir truputį su akvarele padažiau. Kai popieriukai išdžiuvo, sudėliojau debesiukus iš daug sluoksnių ir truputį skirtingų dydžių. Tada su siuvimo mašina nusiuvau siūlę per kiekvieną debesėlį ir aplanksčiau tuos visus sluoksnius. Gavosi tikri debesėliai:D O gėlytes kroviau kaip visada :)
Čia nuotrauka daryta paskutinę mūsų atostogų dieną Kretoje. Po konfliktų su seneliais, mes vistik išzyzėm, kad mes turistai ir mums reikia turistinio miestelio, kavinukės, kuri būtų pritaikyta mažiems vaikams. Ypač tai aktualu buvo, nes pirmas mūsų pavalgymas Kretoje, vos nesibaigė tragedija - seneliai užsakė nesaugią kavinukę ir vienas vaikas išpuolė tiesiai į pagrindinę gatvę. Visa laimė, kad to berniuko tėtis klupdamas suspėjo pasigauti vaiką per nepilną pusmetrį nuo važiuojančios mašinos... Taigi mb mamos sugyventinis burbuliuodamas tą paskutinę dieną užsakė ištiesų nuostabią kavinukę - atokioje vietoje, su trupučiu žaidimų ir svarbiausia šalia nuostabaus paplūdymio!!! Tai mes pasikeisdami turškėmės su vaikais tose šiltose paplūdymio balutėse (kai 15 žmonių grupė susiruošia papietauti, tai užtrunka tikrai ilgai ir vaikai neturi tiek kandrybės būti geručiai :D).




3 kommentarer:

  1. Kaip gražu! LO kraštai, debesėliai, gėlytės! Nepakartojamas darbas! Šaunuolė!

    SvarSlett
  2. Åh, fy søren for en lekker layout! Så flott med alle lagene, og skyene var jo veldig kreativt og flott! Herlige detaljer. En fryd for øyet!

    Takk for at du deltar hos Skissedilla, og fortsatt god påske.

    SvarSlett
  3. Nepaprastai gražus darbelis. Nepaprastai!!! O debeseliai, tai apskritai is fantastikos srities! :)

    SvarSlett