tirsdag 20. april 2010

Nuostabus rytas!

Ši diena prasidėjo nuostabiai :D
Anksti ryte atėjo žinutė iš sugyventinio, žvejojančio Prancūzijoje. Šią naktį su draugu pagavo 17 karpių. Iš kurių 12 pagavo maniškis, ir kur 5 virš 10kg. O jo draugelis pagavo vieną 15,3kg , tai didžiausias jo karpiukas. Na maniškiui teks gerokai pasistengti, kad jis pagerintų savo rekoradą:D Karpiukai virš 20kg taip lengvai nekimba:D
Su šypsenėle nudrožiau į internetines platybes. Ir vėl maloni staigmena! Praeitą savaitę vienam konkursui padariau tą "Arbūzų šventę" ir nuotraukas taip pat įdėjau į norvegaičių screpo forumą. Jis išrinktas kaip vienas iš originaliausių praeitos savaitės viešintų darbų. Forume, kuriame yra virš 12 000 narių, tikrai puikus pasiekimas. Ačiu Lina, kad išsirinkai mano LO! :D Lina parašė "Denne LOen laget av Tosk - er så herlig frisk og sommersprek at jeg må bare smile når jeg ser på den.Helt herlige farger, bilder, og ikke minst pyntet veldig flott. Legg merke til detaljene som marihøna i gresset, og øyenstikkeren - og den grønne "melonsplæsjen" utover arket! Stilig!" (kad, mano LO atrodo nuostabiai šviežus ir vasariškas, kad jai sukėlė šypseną. Nuostabios spalvos, nuotraukos ir ne mažiau puikiai papuoštas. Atkreipė dėmesį įdetales kaip boružė žolėje, laumžirgis ir jai patiko tas "arbūziškas" pataškymas. Jos nuomone labai stilingas LO :D).
Nuostabus rytas! Nuostabi diena! ;)

5 kommentarer:

  1. Sveikinu labiausiai, gi jau sakiau - nerealus darbelis!

    SvarSlett
  2. Sveikinu!!!! Tavo darbeliai isties nuostabus!

    SvarSlett
  3. Sakai, nuostabus rytas ir diena? :D Pritariu visom keturiom. :) Ir labai sveikinu. Arbūzinis darbelis man paliko didelį įspūdį. Nuostabus. Sakyčiau, skanus. Taip ir norisi paragauti. :)

    SvarSlett
  4. sveikinu sveikinu! Tikrai buvo begalo bekrasto nuotaikingai-smagus-skanus skrebukas :)

    SvarSlett
  5. Nuostbaus ir darbelis ir tikrai vertas titulo! Sveikinimai dideliausi!

    SvarSlett