fredag 5. februar 2010

Tavo diena

Po pertraukėlės, pagaliau vakar padariau vieną LO. Norvegaičių bloge http://thatsjustsocute.blogspot.com/ , užmačiau užduotį, kuri man labai patiko - pačių pasidarytos gėlytės. Kaipgi atsispirti tokiai pagundai - reikia gi pateisinti gėlyčių karalienės vardą :D
Gėlytės padarytos labai paprastai. Iškirpau iš medžiagos apskritimus, jų viduryje iškirpau 2 - 2,5cm apskritimus, sudaigsčiau su siulu ir sutraukiau, taip gėlytės gražiai pasibangavo. Palei išorinį kraščiuką pridaigsčiau juostelę su tais blizgiais permatomais skrituliukais (vėlgi nežinau kaip lietuviškai tai vadinas). Į viduriukus įkišau brads.





O štai taip gėlytės atrodo pabaigtame LO. Pavdinimą apklijavau blizgučiais, tad realiai jis gražiai išryškėja. Turėjau kartoninius drugelius, tai juos apklijavau džinsine medžiaga ir iškirpau. Gaila, bet nuotraukoje nelabai matosi mistu nupurkštas kraštas...



8 kommentarer:

  1. Savo vardą pateisinai :D Iš arti gėlytės daaaar gražesnės :)

    SvarSlett
  2. ...labai grazi fotografija :)

    ...skrebukas irgi nuostabus... o spalvu derinys labai labai grazus...

    ...gelytes - superines, na ir kruopstumas tavo tai krasciukus issiuvineti...

    SvarSlett
  3. Aciu! Gelyciu krastukus tai lengvai galima padaryti, nes juostele su tais skrituliukais jau gatava, tesiog reikejo atsargiai prikabinti. Pabandysiu rytoj sumeistruoti viena tokia gele ir nupaveiksluoti ka dariau.

    SvarSlett
  4. nuostabus skrebukas ir nuostabios gelytes, saunuole esi, zaviuosi tavo darbeliais,

    SvarSlett
  5. Hei så flott! Wow de var virkeilge lekre og fascinerende! Nydelige detaljer og er virkelig vakkert som pynt! Takk for ditt nydelige bidrag!

    SvarSlett
  6. For noen herlige blomster du har laget! De paljettbåndene rundt var jo såå søte!

    Tusen takk for at du deltar!! :)

    SvarSlett
  7. Fantastiskas LO! Gelytes nuostabios! Tikrai labai sauniai atrodo!

    SvarSlett
  8. super gelytes:) nerealiai ziurisi:) as irgi panasiu prisidariau(cia tokie trumpi scrapinimai pas mane), neturiu daugiau laiko.. :)

    SvarSlett