lørdag 25. juni 2011

2011m. metų foto Lietuviainorvegijoj forume

Nava... Galiu pasidžiaugti:D Forume www.lietuviainorvegijoj.com pavasary vyko nuotraukų konkursas "2011 metų foto", kuriame galėjo dalyvauti visi forumo nariai su savo pačių paveiksluota 2010m. mylimiausia nuotrauka. Susigundžiau sudalyvauti, nors visiškai nesitikėjau nieko laimėti, nes bendrauju ten tik keliose temose. Ir negaliu patikėti... LAIMĖJAU!!! O kai vėliau paviešino prizą, tai visai susilydžiau - va koks gražuoliukas!!!!!:D


Man nelengva išsirinkti metų nuotrauką, nes pleškinu tikrai daug, o ir praeiti metai buvo labai dėkingi kalnų nuotraukomis. Tačiau jei rinkti pačią pačiausią, tai turi būti tik dukros nuotrauka! Taiva išsirinkau šią "Miško fėjos".


Høst

Paskutiniu metu pilna visokių reikaliukų, kad net nėra laiko normaliai screpinti:( Ruošiam butą pardavimui ir kitos savaitės viduryje atvyks iš banko įvertinti, galiausiai problemėlės su sveikata... Esu padariusi keletą LO Primos konkursams, tai tuos palaikysiu paslėpus, kol paskelbs rezultatus kitą mėnesį.

O dabar rodausi su LO skirtu rusaičių Art Ugolok schemutei 53 ir dar šiame darbe panaudojau spalvų paletę Color Combo Nr.147. Labai paprastutis mano akims, bet labai patiko spalvų derinys.



onsdag 15. juni 2011

Geiranger

Tai turbūt pirmasis dokumentinis LO, kurį dariau su malonumu ir rezultatas džiugina. Gal dėl to, jog myliu Geirangerį, galėčiau į jo apylinkes gryžti n kartų. Man buvo labai džiugu pasidalinti šiuo gamtos perliuku su tėvais ir sese. Ir orai mus tada palepino:D
Šį LO dariau pagal Primos gegužės mėnesio schemą. 




mandag 13. juni 2011

Brillefin

Na va... Jau  galiu pasirodyti su vienu paslėptu gegužiniu darbeliu. Jį padariau Primos gegužės mėnesio spalvų paletei. Šį kartelį papuoliau tarp Primos favoritų ! Ištiesų labai maloni staigmena kai to visai nesitiki, nes labai abejojau ar siūsti šį LO.
LO vadinas maždaug "Pasipuošusi akiniais", nėra lengva kartais išversti... Šiuos akinius mažoji pati rinkosi parduotuvėje ir kaip beįkalbinėjau pirkti kitus, mažoji užsispyrė riožinių su širdutėm ir viskas:D


Štai tokia buvo spalvų paletė.

søndag 12. juni 2011

Tørr du?

Šitą LO padariau savaitės pradžioje, bet buvo tokie orai, kad paveiksluoti beviltiška. Šiandiena pirma saulėta diena šią savaitę!
LO padarytas pagal Skissedilla schema 115
Išvertus pavadinimą būtų "Ar išdrįsi?" Buvo užplaukusi mažulei banga, kai bijodavo gyvų žuvelių, bet nieko, ta iškyla išgydė visas baimės:D



torsdag 2. juni 2011

Det er... herlig!

Pradėjau daryti šį LO vienam konkursui, kur užduotis buvo panaudoti nėrinius, bet aišku nesuspėjau:D Tačiau darydama šį darbą panaudojau TCR spalvų paletę 60 , nors nemanau kad ką nors pešiu tame konkurse:D Paletėje buvo duotos labai švelnios spalvytės, tikras smagumėlis darbuotis su tokiomis! Gėles išpjausčiau iš vieno scrapo popieriaus lapo. Tingėjau ieškotis macro objektyvo, bet tikrovėjė labai gražiai žiūrisi 3D efektas.